konsultationer/undervisning

Jag jobbar i form av enskilda lektioner/konsultationer eller workshop med små grupper. Genom din röst och sång hjälper jag dig att söka vägen till din inre essens och uppnå Kraften och dina drömmar

Undervisning

MAGIN ÄR  

1.att se målet  2.inte se hinder  3.tro på dig själv


VAD gör vi?

Vad gör jag?
Hjälper dig att svara på livets viktigaste fråga:"Vad vill jag med mitt liv?"
Det är många gånger vi glömmer vad är egentligen vi hade drömt om, vad önskade vi mer än allt annat innan vi hade insett att "det går inte" att fixa det.
Jag brukar fråga först, "Vad ska jag hjälpa med, vad vill just DU?"
Och väldigt ofta svaret blir 

"Jag vet inte.."

Det slog mig en gång att det var mitt eget svar när jag kom till en vis man som jag trodde vet exakt vad jag måste göra.
"Vad vill du?"-frågade han. "Vad ska jag hjälpa med?" och han menade det för att han ville verkligen hjälpa mig.
"Jag vet inte"-svarade jag och var själv förvånad över mitt svar. Plötsligt har jag insett att ingen hade frågat mig hittills på allvar vad vill just JAG!!
Och sedan sagt jag något ännu mer dumt "Får jag vilja något själv?"
Detta blev så omskakande att inse att jag bland många andra hade aldrig vågat ställa denna frågan till mig själv. "Vad vill just jag??
Får jag bestämma själv istället för att göra något som andra vill att jag gör?"
Det är tyvärr en bitter verklighet att vi lever i andras förväntningar och ibland även ganska hård styrning från våra föräldrar,våra käraste,vänner,arbetskamrater och bara omständigheter som vi anpassar oss efter.
Vi struntar egentligen att vi gillar inte det vi jobbar med, vi gifter oss för att det måste man göra, vi fortsätter att plågas med olika bekantskap eller livsregler som vi är satta i pg av vår vänlighet,hövlighet,dumhet,feghet..you name it!!
Men en vacker dag känner vi att det går inte längre att fortsätta så för att vår livslåga håller på slockna och energin tar slut helt enkelt .
Inget intresserar oss längre och det värsta av allt att vi hade GLÖMT vad egentligen ville vi själva!! "Får jag vilja själv?"
När just denna frågan kommer upp, startar ditt liv om och lyckan blir oändlig.
Så jag ställer frågan till just dig nu, "Vad vill DU? Vad jag ska hjälpa med?


HUR gör vi det?

Är det farligt att drömma och önska något så starkt man kan?
Och hur gör vi för att uppnå våra drömmar eller för att bara veta att vi är på väg åt rätt håll?
När vi svarar på den viktigaste frågan "Vad vill jag?" och målet känns klart, blir det nästa steg att lära känna sig själv och leva in sig i sin maximala potential.
Det finns 2 stora område inom oss själva som vi kommer att arbeta med, det första handlar om allt som vi vet och kan analysera med hjärnan och det andra om det som vi inte vet och har i princip ingen aning om.
"Det som vi vet" är allt som vi kan beskriva med tankar och ord, t ex något vi tror, våra vanor, personliga egenskaper etc. T.ex. vi kan säga "Jag älskar natur" eller "Jag är försiktig med att skaffa nya vänner" eller vad som helst som dyker upp i våra tankar och vi kan prata om det eller påverka det.
"Det som vi inte vet" ligger i vårt "reptilminne", även bortom intuition eller andra känslor och hör till vår Skapares "dolda filer" som ingen har behörighet att hantera .
Varför får vi inte en enkel åtkomst till det?
Föreställ dig gärna om en människa kunde forma om sitt väsen efter lite tycke och smak.. kanske någon av oss skulle ha en lång kattsvans eller horn eller varför inte experimentera lite med färger eller extra armar, ben ?
Nej,Naturen skyddar oss mot oss själva och tillgång till inre kroppens program är riktigt komplicerat om ens möjlig.
Men det ligger oerhörda resurser där som kan vara enorm hjälp i förändrings processen.
För att komma igång måste vi först och främst fylla på energin och "ladda batterierna",dvs träna in nya vanor och sluta tappa energi dagligen pg av allt som händer med oss.
När vi börjar känna av vår stora potential som vi ska förverkliga , blir det otroligt inspirerande med ett varje nytt steg på vägen.
Vårt syfte är att lära känna oss själva och kunna forma om "det som blev" till "det som vi vill ha"!!
Jag använder sångtekniken, rösten, andningen som ett verktyg att uppnå kontakten med vår inre essens och Kraft och använda våra resurser och talanger på det bästa sättet!

VARFÖR gör vi det?

"Jag ville det bästa men det blev som vanligt"
Det lite bittra skämtet beskriver otroligt bra hur svårt är det att ändra något i våra liv och framför allt med oss själva.
Det kanske inte räcker med att bara bestämma sig för att lyckas med allt man vill, ibland händer saker inte alls som vi vill men "som det brukar vara".
Men varför kan vi inte bara leva som folk istället för att hålla på med något konstigt här??
Vi är ett Mysterium och för mig var det alltid oerhört fascinerande att få veta eller lära mig något som jag inte kan än.
Världen är en magisk plats där det existerar otroligt många spännande och vackra saker som ibland känns skrämmande.
Vad är bättre,kunskap eller okunskap, Kraften eller svaghet,möjligheter eller stängda dörrar,god hälsa eller sjukdomar,friheten eller rädsla???
Valet är ditt!!
Oavsett vad du ens väljer,lyssna till ditt hjärta och var ärlig!
Meningen med allt i slutändan är ATT VARA LYCKLIG🌟