Fenix

jag heter Kristina Shtegman och härstammar från både ryska och europeiska rötter. Namnet Fenix använder jag i samband med konsultationer och energiarbete. Den mystiska fågel Fenix symboliserar Eldens och återfödelsens Kraft och är min vägvisare.

Bland mina förfäder fanns både vetenskapsmän och "kloka gummor", någon av dem engagerade sig starkt i eldmagin och påstås även kunde släcka bränder, en förmåga utöver den vanliga.
Sedan tidiga barndomen upptäckte jag att en människa har mycket större potential och möjligheter i denna världen än de flesta är medvetna om.
Kunskap och experiment var nyckelorden när jag sökte mig fram till nya platser, länder, studerade urfolkstraditioner och lärde mig flera språk och alternativa tekniker.
Möten och samarbete med några unika ryska medicinmän och medium under längre tid gav mitt liv en ny riktning och inspirerade mig att utveckla min egen metod som kombinerar principer i professionella sångundervisningen med energiläran och ger människan en chans att utvecklas till sin fulla potential.
Inom den professionella musikvärlden är jag Master of Fine Arts med diploma fr både Konservatorier i Ryssland och Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och arbetar med konserter & skapar musik.
I den alternativa undervisningsverksamheten jag är en sångpedagog och energiarbetare och använder i min metod visdomen av Lakota & Heyoka urfolkstraditioner, vägledning med hjälp av Maya-Kalendern och även Nordisk Runmagi.
Jag hjälper mina kunder/elever via privata lektioner, personliga konsultationer eller workshop i mindre grupper.